top of page

Şubat Ayının yazısına SİTS Bileti Hediye

Güncelleme tarihi: 1 Şub 2022


Çok Değerli ACUTBAT Ailesi,


ACUTBAT Blog ekibi olarak yepyeni bir haberle karşınızdayız🥳


Bildiğiniz gibi ACUTBAT Blog olarak eğitici içeriklerinizi paylaşabileceğiniz bir blog sitesinin kurulacağını tanıtım toplantısında sizlerle paylaşmıştık ve uzun süredir üzerine çalıştığımız sitede sonlara gelmiş bulunmaktayız. Sitede bilimsel olmakla birlikte, farklı konulara eğilen, eğitici, eğlenceli içeriklerinizi herkese açık bir şekilde yayımlayabileceksiniz.


Her ayın ayrı bir temasını belirlemeye karar verdiğimiz sitemizde sadece o ayın temasına uygun yazıları paylaşmayacağız. Her an istediğiniz içeriğinizi bizlere iletebilirsiniz❤️ Aynı zamanda her ay “Ayın İçeriği” ve yıl sonunda da “Yılın İçeriği”ni belirleyeceğiz. Ayın içeriği ve yılın içeriği seçilen içerikleri bizlerle paylaşan arkadaşlarımıza sürpriz hediyelerimiz olacak.


Şubat ayının içeriğini o ayın temasına uygun olan içerikler arasından seçeceğimizi belirtmek isteriz. Şubat ayının içeriğine ödül olarak SITS bileti verilecektir. Son katılım 27.01.2022 saat 23:59. Herkese başarılar dileriz.


Şartlar :

- O ay toplamda en az 10 yazı olması

-Son katılım 27.01.2022 saat 23:59 .

- Bilet ana yazara verilecektir.

- Yazının uygunluğu değerlendirilecektir. Ona göre katılımı alınacaktır.


*Gönderilen yazılar jüri tarafından değerlendirilecektir.

*Grup halinde katılım olsa bile toplamda 1 bilet verilir

*ACUTBAT şartları değiştirme hakkını saklı tutar.


JÜRİ :

- ACUTBAT Blog Koordinatörlüğü

- ACUTBAT Yönetim



34 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Haber Bülteni 16-22 Ocak

Dişi ve Erkek Kalpleri, Fare Çalışmasında Stres Hormonuna Farklı Tepki Veriyor! http://bit.ly/3QVFhfL Dünyada İlk Kez Yapılan Bir Denemede, Meme Kanseri Hastaları Proton Işını Tedavisi Gördü! http://b

bottom of page